Аксесоари - вратовръзки, шалчета, пояси, папийонки, колани


image image image image image image image image image

Kопчета
Истински рог    
Копчета от истински рог са класика за изискания гардероб. Те са идеални върху вълнени платове, но и върху висококачествен лен и памук. Този естествен материал варира в различни цветове, от почти черни през кафяви и червени тонове до светъл рог. Тъй като всеки рог расте различно, нито едно готово копче не прилича на друго такова.
За производството на копчета от рог се използва целият рог на бивола: върхът на рога - за висококачествени копчета или за топкообразни закопчалки на палта. От кухия остатък се получава плочка от рог, която може да се използва за всички форми.
Еленовият рог предлага специална визия със своята типична кора. Допълнително обогатяване се предлага чрез изгаряне на части от готовото копче, които стават по-светли.
Копчета КОРОЗО (Тагау)    
Става въпрос за естествена суровина. Тагуа е орехът на една палма, висока 5-6 м, която се среща в южноамериканските тропически гори.
Красотата и естествените несиметрични шарки на ореха дават на готовото копче неподражаема визия. Освен това, използването на истинските корозо копчета допринася за запазване на тропическите гори в Южна Америка.
Истински седеф    
Седефът е натурален продукт и, както истинския рог, е класика при копчетата. Тък като са части от мидената черупка, копчетата от истински седеф могат да бъдат произведени само в малък брой.