Ушито по мярка


За ценителите на лукса..

Създадохме за целта специално оборудвани ателиета за клиенти, желаещида направят своите индивидуални поръчки. В тях нашите консултатнти ще се погрижат да получите най-добрите съвети за правилен избор на подходяща материя, ще приложат своя професионализъм във вземането на мерки. Може да се обадите във всеки наш магазин, за да заявите в удобно за Вас време ангажираността на наш консултант.

Запазване на традицията..

Днес, както и преди, се оценява изключително стилът и индивидуалният подход. Ето за това ние Ви предлагаме традиционния шивашки метод, съхранил се през годините, който се радва на голям интерес у нашите клиенти. Нашите конструктори и шивачи създават шедьоври в изработката на дрехи по мярка в съчетание с опита, традициите и способността за изпълнение на дори и на най-изтънчените желания на клиента. Традицята, която може да оцените..

Костюмът по мярка - цената има значение

Костюм по мярка има в гардероба на всеки, който има собствен стил и вкус към качествените неща в живота. Когато изберете костюм по мярка, ушит с Вашите размери, можете да сте сигурни, че ще бъде уникален, с което ще се отличавате от всички останали. Гаранция за това е отдадеността в работата, високата квалификация и богатият опит на нашите творци - дизайнери, кроячи и шивачи. Красотата е в детайлите и хармонията, в цялостния начин на изработка, който допринася за създаването на уникалност у притежателя й.
Костюмите по мярка са доказателство за нова стъпка към съвършенството.

Чарът на индивидуалността

Ушиването на костюм по мярка се постига със специален подход към всеки клиент. Създаването на перфектния костюм започва със снемането на индивидуалните мерски на клиента, отчитайки всички особености на фигурата, а това означава, че костюмът ще приляга идеално. Никакви гънки там, където те не са предвидени, оптимална дължина на ръкавите, широчина в талията и раменете като дискретно прикрива недостатъците и подчертава достойнствата на фигурата.

Всичко, което трябва..

Уникалността в изработката се дължи на моделирането на костюма според индивидуалните форми на всеки клиент, както повелява традиционната италианска технология 'SARTORIALE'.А това означава богат избор от платове, изтъкани от естествени влакна (вълна, коприна, кашмир, мохер); хастар от 100% cupro от коприната, което има терморегулиращо свойство и способността да диша - копчета от естествени материали - истински рог, истинска перла и корозо за постигане на уникален дизайн и изискано кочество.

Философия на шева

Един от най-важните моменти при създаването на дреха по мярка е стилът, който долавяме дори и в най-дребните му детайли. Адаптирането на костюма към индивидуалността на клиента е повече от уникално и има причини за това..

Свобода на движението

Отличителната черта на един костюм, направен по мярка, е характерното усещане за лекота на материята при допира и с тялото. Изключено е екстремното третиране на плата, характерно за масовата конфекция. Тъканта остава “жива”, което се дължи изцяло на начина на обработка на дрехата. Многобройните ръчни шевове, които със своята еластичност отнемат чувството на скованост на плата, създават усещане за втора кожа. Свободата на шева се постига освен с начина на обработка и с вложените материали. Така дрехата придобива естествена същност, която и позволява да “диша” и да бъде почувствана. Плата приема индивидуалните форми на човешкото тяло, придавайки му изящна мекота. Вземането на мерки, създаването на индивидуална кройка, избора и обработката на плата, както и шевните процеси отнемат време. Но в това се крие същността на шева, направен ръчно.

„Ушиване по Мярка”

Стилът на „Агресия”

- Прецизен избор на висококачествени платове само от естествени влакна – вълна, коприна, кашмир, лен.

- „Ушиване по Мярка”: костюми, сака и палта – изцяло и качествено направени на ръка.

01.Платовете:

Прецизен избор на висококачествени платове само от естествени влакна – вълна, коприна, кашмир, лен.

02.Кроене:

Майсторът- крояч знае от опита и традицията, че най- доброто кроене за една, идеална дреха е ръчното кроене. Всяка дреха, скроена на ръка, носи сигурност за линията и е гаранция за дългия живот на дрехата. Всеки майстор- крояч на „Агресия” се отличава с минимум две неща: точно око и сигурна и уверена ръка.

03.Шиене:

За перфектния костюм, нищо не може да замести шевът, направен на ръка. Една добра шевна машина може да направи отлични шевове, но за да се моделира наистина добре едно сако по тялото, за да се придаде лекотата му, да се акцентира върху удобството и комфорта, няма нищо друго, което да може замени чуствителната ръка на майстора- шивач. Саката на „Агресия” са направени с повече от 10 000 бода и са истински шедьовър, който имитира движенията на човека, носещ ги.

04.Гладене:

Удобството и комфорта на дрехите се получава благодарение на гладенето, на което се подлага костюма след всяка една операция в изработката. Платът се глади предварително преди кроенето и се моделира във всички следващи фази – от тропоските до шевовете. С тази „техника на гладене” се получава костюм с ненадминато удобство..

05.Краен контрол:

Никаква подробност, дори и най-незначителната не може да убегне на крайния контрол. С тази цел е създаден специален отдел, който проверява и контролира много ефикасно, всичко - до най-малката подробност, преди да се позволи върху дрехата да бъде зашит етикетът на марката. Хората, които носят такива дрехи, знаят какво получават и носят дрехата със самочувствието, че е уникална.