'Агресия' - Партньори


Моделите на мъжки костюми са плод на сътрудничеството с опитни италиански дизайнери.
Костюмите се изработват по технологията на традиционното италианско изкуство.
Платовете от естествени материали и типично италианският силует създават усещане за небрежна скъпа елегантност.

Carlo Caddeo
Carlo Caddeo

В чест на прочутия дизайнер професор Карло Кадео от Венецианския университет по мода и дизайн, облеклата, изработени по негов дизайн, носят марката с името му. Под негово ръководство беше усвоена традиционната италианска технология и бяха разработени по-голямата част от моделите за костюми и ризи. Професор Карло Кадео е творческа личност, отдал дълги години от професионалната си кариера в създаването на колекции за известни модни фирми като "Валентино". Готови костюми "Carlo Caddeo" можете да намерите в нашите фирмени магазини.

Malatesta
Malatestai

За последващото обучение на персонала е нает италианския конструктор-моделиер и технолог Ennio Malatesta. С богатата биография и професионалния си опит в редица световни ателиета като Canali, Ravazzolo, Isaia и други, Malatesta разкрива тънкостите на традиционния шивашки занаят "ушиване по мярка"

Maggi
Maggi

Амбицията за усъвършенстване уменията в традиционната италианска технология "Sartoriale", води до сътрудничество с италианския майстор Armando Maggi - носител на най-престижните награди в света за ушиване на луксозно мъжко облекло "Златна игла", "Златен сантиметър" и "Златна ножица".